17 bombers i 7 caporals prenen possessió de les seues places

17 bombers i 7 caporals prenen possessió de les seues places

El Palau de les Aules, seu de la Diputació de Castelló, ha acollit l’acte de presa de possessió de dèsset places de bomber del cos de Bombers de la Diputació i l’oficialització de l’accés a caporal d’altres set companys. 

Una cerimònia presidida pel president de la Diputació, José Martí, i a la qual també han assistit el diputat de bombers, Abel Ibáñez i representants de la direcció del Consorci.

Especialment emotiu ha sigut el moment de la signatura i intervenció de Belén Aguirrezabálaga, l’única dona d’aquesta promoció. La nova bombera ha destacat que el seu ingrés en el Consorci coincidisca amb la commemoració del 8 de març i ha reivindicat la capacitat de les dones per a ser el que vulguen sense barreres de gènere. 

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat que el major valor del Consorci és el seu capital humà. “Sou el rostre de la valentia, la solidaritat i el compromís cap a la societat”, els ha dit, i ha manifestat que la intenció de l’equip de govern és la de continuar potenciant el servei de bombers amb més recursos, millors infraestructures i millors condicions laborals. 

També en el mateix acte s’ha oficialitzat l’ascens de set bombers al rang de caporals. Al costat d’aquests canvis, des de la direcció del Consorci es preveu ampliar la plantilla amb tres nous llocs d’oficial, dos tècnics en gestió i contractació i un altre operador de comunicacions. 

Cal destacar que els nous bombers i caporals han lluït ja el seu nou vestuari corporatiu, que incorpora el nou emblema i nomenclatura del Consorci, que des d’ara serà conegut com a Bombers de la Diputació de Castelló.