Emotiu homenatge a les persones jubilades

Emotiu homenatge a les persones jubilades

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha homenatjat al personal que s’hi ha jubilat recentment, un total de 12 persones, que duien a terme la seua tasca als diversos parcs de la província i a Serveis Centrals del Consorci.

L’acte d’homenatge encara no s’hi havia pogut efectuar fins a la data a causa de la pandèmia, però la situació de millora ha permés celebrar-lo ja mantenint totes les condicions de seguretat. 

Ara, s’hi ha reconegut la llarga trajectòria de tots ells, en un emotiu acte celebrat al Saló de Recepcions del Palau de les Aules, seu de la Diputació. El president de la Diputació, José Martí, i el diputat de bombers Abel Ibáñez, han fet entrega d’uns records als companys jubilats, consistents a una medalla i una fotografia personalitzada. 

A l’acte han assistit també familiars i companys de les persones homenatjades. En les paraules de reconeixement a estos professionals, el diputat de bombers Abel Ibáñez ha destacat que “és un orgull comptar entre les files d’este cos provincial d’emergències amb gent tan compromesa, que dedica el seu treball a servir a la província. Un treball que, en el vostre cas, és a més a més, tota una vida”, i ha recordat els moments claus en què estos efectius han estat al costat de la ciutadania, com en les múltiples tasques realitzades durant la pandèmia. Ibáñez ha destacat especialment com durant les dècades treballades han servit a milers de persones de tota la província. “Estic segur que moltes d’estes persones vos recordaran com eixe àngel de la guarda que els ha ajudat quan més ho necessitaven i que de vegades, inclús els ha salvat la vida”. 

Ara, es desitja a tots els companys jubilats molta sort en esta nova època que acaben de començar.